Tevreden klanten

Bent u de volgende?

Schutting in Houten

★★★★★
5 5 1
Op 11 maart was het dan zover, onze schutting werd geplaatst door de firma : De Schuttingbouwer – Na wat speurwerk op internet gaven eigenlijk de recensies over de deze firma de doorslag dat wij een offerte aanvroegen lekker duidelijk en zakelijk was het mailverkeer – ik ben daar een voorstander van. De punctualiteit was echt ongelooflijk – stipt om 7.00 uur stonden Vader en zoon voor de deur. Na een korte kennismaking gevolgd door koffie , gingen beide mannen gelijk aan de slag – een paar uur later stond de schutting er dan ook. Het woord vakmanschap is hier zeer op zijn plaats en van toepassing op vader en zoon – hier en daar een stuk humor – erg leuk om te zien. Wij zijn dan ook erg blij met de schutting die ze hebben neergezet en hierbij nodig ik dan ook mensen uit om zeker eens rond te kijken bij de schuttingbouwer als u een nieuwe schutting nodig heeft vakmanschap gegarandeerd – nogmaals bedankt.

Schutting Eerbeek

★★★★★
5 5 1
Vanmorgen heeft de schutting bouwer bij ons de schutting geplaatst en ik kan net zoals de vorige keer niet anders zeggen dat ze weer KLASSE werk hebben geleverd!!!! Zoals vermeld staat de schutting er erg mooi bij , kaarsrecht en netjes afgewerkt . Er word mij telkens gevraagd wie de schutting geplaatst. Heb dus al de nodige reclame voor jullie gemaakt. Bedankt !!

Plaatsen 19 mtr schutting + poort in Moerkapelle

★★★★☆
4 5 1
Het is beste eng om via Internet een schutting te bestellen - afijn 66 positieve reacties hebben ons kunnen overtuigen, dus..... 01/10/2013 - 07h30 koffie, koekjes en fris staat klaar! Stipt op tijd arriveren de mannen van De Schutting bouwer en gaan meteen aan de slag. Korte pauzes, koffie en thee tussendoor en vooral hard doorwerken! Niet lullen maar poetsen! Er is in het offerte traject prima (voor)werk geleverd door Ronny. Zijn mannen hebben ter plekke de klus prima afgemaakt. Al was het terrein niet optimaal bouwrijp, zij gingen ervoor. Wij zijn tevreden met de nieuwe schutting en kunnen De Schutting bouwer dan ook van harte aanbevelen. Communicatie (zelfs als Ronny op vakantie is, krijg je nog een bericht): 10 Meedenken en komen met oplossingen: 10 Maatwerk kunnen en willen leveren: 10 Vriendelijke en behulpzame medewerkers: 10 71 beoordelingen en 95 PCT tevreden klanten, dus over het geheel een 9.5!!!

Luxe hout betonschutting plaatsen in Krommenie

★★★★★
5 5 1
Op 3 mei j.l zijn er bij ons 2 luxe hout beton schuttingen neer gezet door Ad en Michel vader en zoon. De heren waren om klokslag 7 uur aanwezig en zijn na het nuttige van een kopje koffie direct aan het werk gegaan. Met veel humor en gezelligheid is het werk meer dan top uitgevoerd. Aan het einde moesten er nog 2 pas stukken gemaakt worden wat ook met grote zorg is uitgevoerd en waar de slijpraden niet in het zicht zijn gezet. De schutting werd na plaatsen helemaal gecontroleerd en omdat er nog 1 plank in de schutting zat die volgens Michel niet mooi genoeg was werd deze ook direct omgewisseld. Het contact met de eigenaar Ronny verliep ook perfect ! De Schutting bouwer is niet de goedkoopste en ook niet de duurste maar in onze ogen wel de beste keus. Afgelopen weekend al vele kijkers gehad dus wij blijven reclame maken Ronny. Heren hierbij onze dank voor al het moois in onze achtertuin. Met vriendelijke groet Tatiana en Kees Peters uit Krommenie

Tuinschermen plaatsen in Eindhoven

★★★★★
5 5 1
Na enkele offertes voor onze nieuwe schutting uiteindelijk gekozen voor de schuttingbouwer. Het was niet de goedkoopste offerte maar we hadden hier het meeste vertrouwen in. Nette duidelijke offerte zonder verborgen kosten. Het blijft een gok zo'n schutting bestellen via internet maar bij deze schutting firma zit u goed. Alle afspraken zijn goed nagekomen en de schuttingen stonden binnen 1 dag

Schutting Rotterdam

★★★★★
5 5 1
Bedankt voor de mooie schutting. Driek en zijn collega waren ruim voor het afgesproken tijdstip aanwezig. Ze hebben een stuk vakwerk geleverd. Een strakke schutting met rots motief. Goede kwaliteit schuttingen. Een echte aanrader.

Plaatsen van Schuttingen en poort in Heemskerk

★★★★★
5 5 1
Op 25/8 hebben de mannen van de schutting bouw rondom onze tuin 19 meter schutting met brede poort geplaatst. Ze werkten zeer snel en goed en hadden ook nog tijd voor humor, Als cijfer krijgen de heren van de schutting bouwer een dikke 10. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat ,en wij kunnen de schuttingbouwer een ieder aanraden wanneer men een schutting wil laten plaatsen.

schutting bouwen in Stein

★★★★★
5 5 1
Schutting plaatsen in Stein, Afgelopen maandag zijn de schuttingbouwers Ad en Michel gekomen en hebben in tempo een hele mooie schutting gezet.Ad heeft wel moeten worstelen met onze Limburgse grond,maar heeft de strijd toch gewonnen.Er was wel enige creativiteit voor nodig om alles passend te krijgen,maar dat is voor hun geen enkel probleem! Ik ben REUZE content met mijn mooie schutting en vooral dat stuk terrasafzetting met draad.Ik vind het geweldig.Mijn buren zijn ook allemaal komen kijken en er zijn er meerdere die er ook zin in krijgen.

Beton/hout schutting plaatsen in Noord-Scharwoude

★★★★★
5 5 1
Vandaag zijn bij ons in Noord-Scharwoude NH de schutting bouwers geweest en hebben twee schuttingen geplaatst. Helemaal top, we zijn heel tevreden over het resultaat! Het waren bovendien ontzettend vriendelijke mannen die van aanpakken wisten en met ons meedachten, wat ons betreft verdienen ze een dikke tien! We kunnen iedereen die een schutting wil laten plaatsen, dit bedrijf aan bevelen.

Schutting leveren en plaatsen in Gorinchem

★★★★★
5 5 1
Op zoek naar een schutting, welke nemen we? Wat wil de buurvrouw, pfffff iPad pakken, Google opennen, zoeken en gevonden Www.deschuttingbouwer.nl Dat ziet er mooi uit en supersterk geplaatst. Offerte vragen en dan nog snel reactie ook. Doen dan. Effe wachten en ja hoor de montage dag. 7:30 vrachtwagen voor de deur 2 beren in de cabine moet goed komen. Het word donkerder ipv lichter. De mannen houden niet van water, Nou koffie dan maar. Nog meer koffie Buienrader kijken 12:30 droog. De Hern stappen na wat koffie en een dutje uit, gaat het dan echt gebeuren?. Dan is het oorloog in de tuin, maar strak georganiseerd De heren hoeven niks tegen elkaar te zeggen, het is een geolide machine het gaat als de brandweer, en strak en mooi wat een vakwerk. Ondanks de regen zijn de heren om 6 uur klaar +/- 35m1 schutting er in met 2 poorten hoeken passtukken gaasschermen alles er op en er aan. Effe een frietje en groet en weg is de vrachtwagen Ronnie jullie hebben echt vakwerk neer gezet en wij zijn er super blij mee Aanrader voor iedereen je krijgt er geen spijt van Groeten familie Linneweever uit Gorinchem

Meervoudige schutting plaatsen in Rosmalen

★★★★★
5 5 1
Samen met de buren hebben we in totaal ruim 35 meter schutting laten plaatsen, inclusief 3 poorten, verdeeld over drie plekken rond onze tuinen. Grote uitdaging was dat de schutting ook boven een trap moest komen en daar schuin moest aflopen. Die panelen zijn ter plekke gemaakt en qua nauwkeurigheid niet te onderscheiden met de panelen die kant-en-klaar uit de fabriek kwamen. De bouwers Ad en Michel waren niet alleen zeer deskundig, maar ook erg beleefd en vriendelijk. In alles werd meegedacht en problemen werden besproken voordat ze werden opgelost. Daardoor is alles geheel naar wens verlopen. Zodra de schutting met de andere buren aan de beurt is, mag de Schuttingbouwer direct weer komen!

Plaatsing schutting in Brielle. in Brielle

★★★★★
5 5 1
Op 26/27 heeft de Schuttingbouwer 30 meter schutting geplaatst verdeeld over 6 huizen. Onze tuin is links / rechts ook dichtgegaan, wat nog eens 20 meter meer was. Totaal 50 meter schutting wat ze in +/- 7 uur hadden staan ( betonnen palen & 2 platen dubbelzijdig rotsmotief ) De volgende dag hebben ze het hout geplaatst en 3 poorten gezet + alles afgewerkt in 4 uurtjes tijd. Alles netje opgeruimd, echt vakwerk. Ze werken zeer secuur en waren precies op tijd. Voorzien van de nodige bakken koffie...Pauzes waren zeer kort. Ik zal een ieder dit aanraden om via deze firma een schutting te laten plaatsen.

Plaatsen 39m schutting in Puttershoek

★★★★★
5 5 1
Op 25-10-2011 is er bij ons een schutting geplaatst. De mannen waren zelfs ruim voor tijd aanwezig. Het waren twee gezellige brabanders Bjorn en Sjaak. Bjorn waarschuwde al dat het koffieleuten waren, nou dat heb ik geweten ook, er zijn vele kopjes kofiie doorheen gegaan.Pauze nemen kennen ze niet, een kopje koffie en weer verder, een boterham er snel tussen door en weer verder. Een beetje regen deerde ze niet, een dikkere jas aan en weer verder. De 39m schutting die ze geplaatst hebben staat er erg strak bij. Deze bestaat uit twee haakse hoeken die ook nog eens een hoogte verschil van ca 30cm op moesten vangen en met als onderbreking een aantal 90cm stalen gaasschermen. Bjorn en Sjaak bedankt, voor jullie geld ook het gezegde "Vakmanschap is meesterschap"

Lounge set Eindhoven

★★★★★
5 5 1
Wij hebben een lounge set besteld bij de schuttingbouwer omdat wij iets anders wilde dan gevlochten rotan. We konden zelf kiezen welke soort keien wij in de lounge set verwerkt wilde hebben. Een robuuste lounge set die wij nooit meer verslijten ! Bedankt voor deze mooie lounge set.

Plaatsen schuttingen in Breda

★★★★★
5 5 1
Deze week samen met 2 buren een schutting in Breda laten plaatsen. Dit naar ieders tevredenheid. Vriendelijke en snelle service en prachtige schuttingen van degelijke kwaliteit. Een prima ervaring dus met Ronny Prins.

Schuttingen geplaatst in maasdam

★★★★★
5 5 1
Vandaag is onze schutting geplaatst, wat een vakwerk, we zijn er erg blij en tevreden over. De bouwers waren keurig op tijd, dat maak je niet vaak mee.De tuin heeft hoogte verschillen, dus niet erg gemakkelijk,maar het ziet er werkelijk geweldig uit, een dikke tien voor de bouwers! Als je ooit twijfelt , niet doen ,bij de schutting bouwers laten doen, en geen Gamma schutting plaatsen, de prijs ervoor is het dubbel en dwars waard, echt waar! Echt vakwerk voor een goede prijs, een grote pluim voor vader en zoon! Groeten van Hans en Irene uit Maasdam

Schutting met poort in Nijmegen.

★★★★★
5 5 1
Veel bewondering voor het vakkundige werk wat geleverd is, wij zijn bijzonder tevreden.

Plaatsen schutting in Nieuwegein.

★★★★★
5 5 1
Onze nieuwe schutting is prima en professioneel geplaatst! Wij kunnen weer een hele tijd vooruit. Veel positieve reacties uit de buurt. Netjes, strak en degelijk werk. Aanrader!

Schutting in Amersfoort

★★★★★
5 5 1
Bij ons in Amersfoort heeft Ronny 58 meter schutting geplaats in 1 dag en mooi!!!!!!! geweldig op die dag was ik zelf jarig een geweldig kado en al mijn familie waren sprakenloos. Het is veel mooier als op de foto. Ze hebben keihard gewerkt, wij zijn zeer tevreden sta iedere dag vol bewondering naar mijn schutting te kijken, een plaatje gewoon. Dank je wel Ronny en medewerkers.

Schutting plaatsen in 's-Hertogenbosch

★★★★★
5 5 1
Bedankt schutting bouwer, onze tuin ziet er op en top uit na het plaatsen van de nieuwe schutting. Wij hebben gekozen voor Ronny mede door al deze positieve beoordelingen. Komt afspraken goed na en plaats de schutting op vakkundige manier. Volgend jaar willen wij aan de andere kant van de tuin ook een nieuwe schutting. Daarom zeg ik: Tot ziens.

Plaatsen Tuinafsluiting in Waalre

★★★★★
5 5 1
De schutting bouwers Ronny en Bart hebben hier een prachtige schutting neergezet. Echte vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. Wij hebben gekozen voor de luxe hout/beton schutting met rotsmotief. Goede kwaliteit en snel geplaatst. Bedankt !

Plaatsen van 17 meter schutting in Puth

★★★★★
5 5 1
wanneer je iets laat uitvoeren door een bedrijf is het vaak toch maar afwachten wat het resultaat zal zijn ,ondanks misschien wel de vele positieve beoordelingen. toen wij gekozen hebben voor Ronnie Prins alias de schuttingbouwer was het voor ons niet anders. Maar met deze mensen haal je KWALITEIT , VAKMANSCHAP ,UITERST GEMOTIVEERDE EN UITERST VRIENDELIJKE mensen" in huis" , en alles in hoofdletters geschreven. Ronnie en werknemers langs deze weg nogmaals bedankt voor het puike werk dat jullie afgeleverd hebben. henny van der heijden uit Puth Limburg.

poort zetten in Breda

★★★★★
5 5 1
Op 02 - 09 - 2010 heeft de schuttingbouwer bij ons een grote poort geplaatst. We zijn hier zeer tevreden over, zeker over de snelheid en deskundigheid waarmee deze is gezet. Onze complimenten. Dank je Schuttingbouwer.

Plaatsen hout-beton schutting in Zeewolde

★★★★☆
4 5 1
Gisteren is bij ons in Zeewolde de schutting geplaatst. Super strak en 100% waterpas neer gezet. Ik durf te beweren dat we inderdaad de mooiste schutting van Nederland hebben gekregen. Door 23 planken totaal geen doorkijk en er zijn degelijke palen gebruikt (glad, geen luchtbellen en mooie bolkop). Bedankt !

schutting plaatsen Nuenen

★★★★★
5 5 1
Plaatsing schutting in Nuenen Echte vakmensen. Snelle offerte, goede service, goed email contact, snelle plaatsing, zeer vriendelijke vaklui. Uitermate tevreden. 100 %. Bedankt .

Plaatsen schutting in Breda

★★★★★
5 5 1
Vorige week heeft Ronny Prins bij mij in Breda een schutting geplaatst. Ik heb gekozen voor De Schuttingbouwer omdat ik alleen maar positieve recensies heb gelezen. Dhr Prins kwam stipt op tijd, werkt goed en vakkundig (gebruikt ook een laser voor nauwkeurig resultaat) en ik ben heel erg blij met het fantastische resultaat! Heb nu absoluut de mooiste schutting van de buurt =:-) Ik kan Ronny absoluut iedereen aanraden, een dikke 10!

hout beton schutting in 's-gravenhage

★★★★★
5 5 1
bedankt ronny super mooi geplaatst zeer strak geen beunhazen maar echte vak mannen luisteren naar wensen en geven goed advies als u zelf een schutting aan heeft geschaft ga niet zelf lopen hanezen maar bel de schutting bouwer mvg dennis denhaag

Prachtige schutting! in Rijswijk zh

★★★★★
5 5 1
MIjn man en ik zijn uiterst tevreden! Precies op tijd zoals afgesproken. Echt vakwerk! Vriendelijke hardwerkende mensen. We zijn er superblij mee. Mensen uit de buurt gaven ook veel complimenten.

Schutting Nieuwegein

★★★★★
5 5 1
Hierbij wat mooie foto's van de schutting! Ik ga zeker reclame voor u maken met mijn prachtige schutting! Mijn complimenten voor die jongens. Ze hebben goed en netjes gewerkt!

Schutting Arnhem

★★★★★
5 5 1
Beste Ronny, Ik wilde nog even bedanken voor het plaatsen van de schutting. De heren die hem geplaatst hebben waren snel en vriendelijk en ik ben erg blij met de schutting. Met vriendelijke groeten, Saskia

Schutting Gorinchem

★★★★★
5 5 1
Hartelijk dank voor de mooie schutting! Iedereen is er helemaal tevreden mee!

Luxe hout/beton schutting plaatsen Tilburg

★★★★☆
4 5 1
Na alle positieve recensies gekozen voor de schuttingbouwer. Snel een duidelijke en uitgebreide offerte (dit was bij andere bedrijven wel anders!) ontvangen en afspraken gemaakt over de plaatsing. Dag van plaatsing stonden de mannen volgens afspraak klaar! Ze leveren maatwerk, alles in overleg en meedenkend in oplossingen zodat ze het het beste af kunnen leveren! De mannen werkten hard door, korte koffiepauzes en gestoord door een paar regenbuien.... als het enigsinds droog was gingen ze weer verder! Om 14 uur 26 meter schutting en poort geplaatst en naar volle tevredenheid! Kan iedereen de schuttingbouwer aanraden!

Schutting Zwolle

★★★★★
5 5 1
Hallo, Schutting is geplaatst, en volledig naar onze volle tevredenheid. Stuur je tevens hier bij wat foto’s. Met vriendelijke groet, Peter

Mooie degelijke schutting in Boekel

★★★★☆
4 5 1
Samen met onze buurtjes een schutting besteld van 10,80 meter, maar die week al had de Schuttingbouwer tijd vrij om een dergelijk projectje ertussen door te leveren en te zetten. Geweldig op tijd en zonder enig ongemak hebben de beide heren zo hard gewerkt dat ze na ruim 3 uur alweer klaar waren. Mocht iemand twijfels hebben over de correctheid van plaatsing, een waterpas laat het resultaat zien. Iedereen om ons heen, maar vooral wijzelf en onze buurtjes, zijn uitermate tevreden met deze geweldige service en correcte afwerking.

Schutting plaatsen

★★★★★
5 5 1
Goedeavond, we wilden even doorgeven dat we weer bijzonder tevreden zijn met de geplaatste schutting. Het was een genot om de harde werkers te zien en bijna onvoorstelbaar dat zij die zware betonpalen gewoon, zonder schijnbare moeite, in hun eentje dragen. Bedankt voor de service! Met vriendelijke groet, Irene en Nico

Luxe Houten beton schutting

★★★★★
5 5 1
Wat een service! Op vrij korte termijn een afspraak kunnen plannen (nog net voor de zomervakantie) voor het plaatsen van 9,5 meter schutting. Om 6.30 uur stonden ze al voor de deur en om 8.45 uur was het alweer klaar. Super snel en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Echt super!

Schutting met betonnenpaal en plint

★★★★★
5 5 1
De schuttingbouwer heeft goed werk afgeleverd. Het ging om een grote klus voor 7 woningen. Het zetten van schuttingen met betonnenpalen en plinten. Daarnaast bij 6 woningen nog eem stevige poort. De schuttingbouwer dacht goed mee en was zeer flexibel. Binnen drie dagen was de klus geklaard! Een aanrader dus!

Prima service!

★★★★★
5 5 1
Bijna 10 jaar geleden is de schutting geplaatst en tot volle tevredenheid! Maar er waren een aantal afdekkappen die gespleten waren. Naar aanleiding hiervan contact opgenomen met de Schuttingbouwer. Ik verwachte dat gezien de tijd dat deze schutting stond dit zou leiden tot kosten. De reactie was echter dat het wel gewoon onder garantie viel! Ik had dit absoluut niet verwacht en ben zeer tevreden met de ondersteuning! Wanneer ik een andere schutting nodig heb, of iemand een bedrijf kan aanraden zal ik direct de Schuttingbouwer noemen!

Bedankt voor de mooie betonschutting

★★★★☆
4 5 1
Nogmaals bedankt voor de mooie betonschutting met rotsmotief. Wij en de buren zijn erg blij met de nieuwe schutting!

Schutting Alphen aan den Rijn

★★★★★
5 5 1
Hallo... Graag willen wij u bedanken! Wat een prachtwerk zeg en in zo'n korte tijd! We zijn super blij en waarderen het dat u het zo snel en voor een mooi bedrag heb willen maken. Er waren waren wat mensen uit de buurt die het ook prachtig vonden. Zij hadden kaartjes gevraagd aan uw collega's ...! Nogmaals super bedankt!!

Tuinpoort Roermond

★★★★★
5 5 1
Via de website had ik een offerte gevraagd voor het plaatsen van een nieuwe tuinpoort in mijn achtertuin. Ik had binnen een dag de offerte al binnen. Vanochtend keurig op tijd volgens opspraak waren de mannen die de tuinpoort kwamen plaatsen tussen een jonge haag aanwezig en ze gingen gelijk aan het werk. De klus was snel geklaard en het resultaat ziet er keurig uit. De houten tuinpoort is geplaatst tussen twee betonnen palen. Het ziet er stevig, mooi en duurzaam uit. Ik ben zeer tevreden.

Schutting met overkapping

★★★★★
5 5 1
Ik wilde even melden dat de schutting met overkapping is geplaatst en we daar zeer tevreden over zijn. Alles ziet er keurig uit en de probleempjes die we tegen kwamen zijn snel en adequaat opgelost. Omdat we op de hoek wonen zien veel mensen het resultaat en hebben daar heel veel positieve reacties op gehad. Ook heeft het geresulteerd in, dat zeker twee mensen ook graag zo ’n schutting willen hebben. Hopelijk voor jullie gaat dat ook uiteindelijk leiden tot nog meerdere orders. Bij gaande heb ik een foto gedaan van het eind resultaat. Vriendelijke groet, Joop Robben.

Beton-houten schutting in Almere

★★★★★
5 5 1
Mooi werk geleverd voor een scherpe prijs. En goede service! Er moest nog wat cement worden weggehakt en een overgebleven stuk verrotte houten paal worden uitgegraven, maar dat was geen probleem en kostte niets extra's.

Tuindeur

★★★★★
5 5 1
Zojuist is bij mij een nieuwe tuindeur geplaatst. De oude deur was aan vervanging toe en na enig gespeur kwam ik terecht bij de schuttingbouwer. De beoordelingen zijn hen juist toebedeeld. Erg tevreden over het resultaat.

Bankirai poort

★★★★★
5 5 1
Onlangs is bij ons een dubbele poort van bankirai hout geplaatst. De poort is van degelijke kwaliteit en oogt prachtig. Wij zijn er heel erg blij en kunnen enkel positief spreken over Deschuttingbouwer!

Snel en vakkundig

★★★★★
5 5 1
Een nette prijs, en een snelle en zeer vakkundige plaatsing. De schutting ziet er schitterend uit, daar gaan we nog jaren plezier van hebben.

Venray

★★★★★
5 5 1
Geheel volgens duidelijke afspraken en een mooie prijs en prima schutting met beton geplaatst. Echt snel en vakkundig werk.

Spijkenisse

★★★★★
5 5 1
Vanmorgen is er een midden schutting geplaatst tussen mij en mijn buurman ze zijn bij ons voor 2e keer geweest linker kant ook door hun laten plaatsen toppie wij zijn erg tervreden

Plaats een review

Beoordeel ons!

Naam
Review Titel
Rating
Review Beschrijving